Wat kan ik verwachten bij het eerste (natuurgeneeskundige) consult?

Het eerste consult bestaat uit een intakegesprek van max. een half uur en een Reiki behandeling (een van de therapeutische werkvormen) van een uur. Vervolgens vindt er ook een nagesprek plaats. De Reiki behandeling is van belang om te checken waar de blokkades van een client liggen. Afhankelijk van de klachten en vraagstukken van de client kunnen er naast Reiki ook andere therapeutische werkvormen worden toegepast. Deze werkvormen zijn: voeding, fonoforese, combi van aroma, Ki en ontspanningstechnieken. Mocht je last hebben van hooggevoeligheid dan kunnen we samen een traject HSP opstellen.

Wat kan ik verwachten bij een vervolgconsult?

Een vervolgconsult bestaat als eerst uit een voorgesprek. Vervolgens een behandeling met een van de therapeutische werkvormen die bij een client past en wat afgestemd is tijdens het eerste consult. Verder zal er ook een nagesprek plaatsvinden.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dat is afhankelijk van uw klachten en hoe diep de blokkades zich bevinden op mentaal-, fysiek-, emotioneel- en energetisch niveau van een client. Er zijn cliënten die al na een sessie van hun klachten af zijn.

Kan ik een Klankschaalmassage reserveren  zonder  een Reiki behandeling als eerste consult te hebben ondergaan?

JA, dat kan. Een klankschaalmassage werkt vooral zeer ontspannend en is minder therapeutisch gericht. Als je voor het eerst bij de praktijk komt dan is de sessie ook incl. intakegesprek (max. 30 minuten) en nagesprek. Klankschaalmassage valt ook onder natuurgeneeskunde voor de vergoeding.

Valt de sessie Verbrekingen ook onder natuurgeneeskunde?

Deze sessie valt niet onder natuurgeneeskunde.