Heb je last van een depressieve stemming en weet je niet waar het vandaan komt? Heb je vaak onverklaarbare hoofdpijn of zware schouders zonder oorzaak die je neerdrukken? Voel je je vaak leeggezogen wanneer je op plekken bent geweest waar ’ooit’ iets is gebeurd? Of hoor je misschien onverklaarbare stemmen in je hoofd? Komen nachtmerries vaak in je dromen voor? Of heb je telkens pech in je leven en kun je maar niet uit bepaalde vaste patronen komen?

Entiteiten

Wanneer er telkens ’iets’ je levenspad belemmert is het tijd om jezelf af te vragen of er toch wat meer aan de hand is dan alleen maar louter toeval. Het kan natuurlijk te maken hebben met je eigen karma (van dit leven of vorige levens), maar entiteiten kunnen hierbij ook een belangrijke rol spelen. Bovendien kan het ook een macht zijn (zoals voodoo of vervloeking) die ooit door iemand is uitgesproken en die je tot aan dit leven is blijven achtervolgen. Zwarte magie kunnen ook van invloed zijn evenals dolende zielen, binnenspringers, energiezuigers, auralifters, telepathielijnen, lijnen die kunnen seinen, het boze oog door jaloezie of portals in huizen.

Het verbreken van negatieve etherische koorden

Deze negatieve etherische koorden kunnen als het ware je emotioneel, fysiek, spiritueel en mentaal ’ziek’ maken en jouw ’licht’ belemmeren. Er zijn bepaalde mensen (zoals HSP’s of personen met speciale gaven) die sneller zowel negatieve als positieve entiteiten kunnen aantrekken. De negatieve entiteiten willen vooral de (levens) energie van deze mensen aftanken en/of bezitten. Terwijl de positieve entiteiten echter gevangen tussen hemel en aarde zitten, waardoor ze de weg naar de Hemelpoort niet kunnen vinden en niet bevrijdt kunnen worden.

Samen met mijn Team van Gene Zijde en Aartsengel Michael en zijn Team kan ik je helpen om (negatieve) etherische koorden op te heffen. En op verzoek jouw huis energetisch te zuiveren, zodat je weer een lichter leven kunt leiden. Daarnaast worden positieve entiteiten, die verder willen gaan met hun eigen ontwikkelingen, naar de Hemelpoort begeleidt, zodat ze hier niet meer hoeven te lijden en stil te staan.

De sessie ’verbrekingen’ is alleen op aanvraag en vallen in principe niet onder natuurgeneeskunde. Mocht je een beroep willen doen op dit consult dan verzoek ik je om de vragen die je hebt (max. 10 vragen) van tevoren te mailen, zodat ik aan mijn Team van Gene Zijde kan vragen wat er aan de hand is. Vervolgens nodig ik je uit voor een eerste afspraak wat ongeveer 60 tot 75 minuten gaat duren, inclusief de eerste verbreking. Op de eerste afspraak hoor je ook of je vervolgconsulten nodig hebt of niet. Mocht je meer consulten nodig hebben dan stel ik samen met jou een traject op.

Het tarief voor het eerste consult is €95,-