jul
24
za
Schouders & Hartgebied Openen (Hatha Yoga) @ Studio Loevenhout
jul 24 @ 10:00 am – 11:20 am

Tijdens deze Hatha Yogales focussen we op het verminderen van schouder-, nek-, bovenrug-, arm- en borstspierklachten. Tegenwoordig spenderen wij veel tijd achter onze laptops of smartphones met een verkeerde houding, waardoor er veel spanningen rondom deze lichaamsgebieden ontstaan. Wanneer een spanning in het lichaam te lang duurt dan kan het zich ontwikkelen tot chronische klachten.

Props en Oogmasker

Tijdens de 80 minuten durende les wordt er gebruikt van verschillende props (o.a. bolster, kussens,  dekens en matten). Deze zijn aanwezig in de yogastudio, maar i.v.m. de hygiëne kun je jouw eigen spullen meenemen. Tip: neem een oogkussen/slaapmasker mee om de ogen te bedekken tijdens de eindontspanning (Shavasana) en mini Soundhealing.

 

Lesinhoud

  • Korte intro omtrent dit gezondheidsthema
  • Gewrichten warming-up 
  • Surya Namaskar (Zonnegroet)
  • Asana´s
  • Shavasana en mini Soundhealing
  • Pranayama (ademhalingstechniek)
  • Meditatie 
  • Thee en afsluiting

————————–

Reserveer jouw plek per mail naar info@ommayura.nl. Vermeld hierbij jouw naam, telefoonnummer en evt. blessures om rekening mee te houden tijdens de les. Na de Tikkie betaling is de reservering pas definitief.

———————————————–

Praktische informatie en voorwaarden

– € 18,50 per persoon incl. btw. Max. 4 deelnemers, coronaproof. Vol = vol.

– Grijp jouw kans en meld je aan om jouw plek te reserveren via info@ommayura.nl. Vermeld hierbij jouw naam, telefoonnummer en evt. bestaande blessures. Na de Tikkie betaling is de reservering pas definitief. T/m 23 juli uiterlijk om 17.00 uur kun je reserveren.

– Na betaling via Tikkie ontvang je z.s.m. de overige praktische informatie en betalingsbewijs. Pas dan is de reservering definitief. Let op: mocht je een verzoek van Tikkie hebben ontvangen, dan kan een ticket max. 24 uur worden vastgehouden. Mocht de betaling niet op tijd binnen zijn dan wordt de ticket doorgeschoven naar de eerst volgende in de wachtrij.

-Bij annulering na 20 juli is het gehele bedrag verschuldigd. Mocht deze yogales op die datum door een omstandigheid niet doorgaan, dan krijg je uiteraard het bedrag terug.

Zaterdag 24 juli 2021

Aanvang (deur open): 09.55 uur

Begintijd: 10.00 uur

Afsluiting: 11.20 uur

 

Locatie (gratis parkeren voor de deur)

Studio Loevenhout

Pretoriadreef 49

3564 BX Utrecht

 

Heb je vragen? Mail dan naar info@ommayura.nl