De Body Scanalyzer meet het magnetisch veld van de menselijke cellen op basis van bioresonantie. Dit is een empirische methode om de elektro-magnetische trillingen van de cliënt in kaart te brengen. Deze niet belastende meetmethode is effectief om het lichaam te meten op de huidige staat van energetisch welzijn. De Body Scanalyzer verzamelt dit via een zwak magnetisch veld (m.b.t. de chemische processen in de cellen), frequentiesensoren en energievelden van het menselijk lichaam door middel van de handgrip-sensor. De mate waarin die trillingsfrequenties resoneren geven bepaalde waarden aan. En om de analyse inzichtelijk te maken worden de gevonden frequenties gekoppeld aan een database bestaande uit frequenties van verschillende lichaamssystemen. Daarnaast wordt de sterkte van de respons grafisch in beeld gebracht. Kortom, de elektromagnetische golven zenden dus signalen door het menselijk lichaam en geven de specifieke toestand van het menselijk lichaam op een bepaald moment weer.

De Body Scanalyzer is een geavanceerde softwaretoepassing wat het resultaat analyseert. Voor elke parameter worden de normwaarden gegeven en de afwijking daarvan, grafisch en in cijfers. Binnen 6 minuten geeft deze test inzicht in de tekortkomingen van de absorptiecapaciteit van het lichaam. Er zijn in totaal 37 meetgroepen (inclusief 250 parameters), waaronder het skeletstelsel, reumatische botaandoening, mineralen en spoorelementen, vitamine analyse, aminozuren, co-enzymen, endocrien systeem, immuunsysteem, toxische belasting, hoeveelheid stralingen in het lichaam, zuur/base analyse etc.

Meting Body Scanalyzer

Consult Body Scanalyzer:

Het is aan te raden om de Body Scanalyzer, als onderdeel van behandelplan, toe te passen tijdens de eerste behandeling (bij intake) en na een aantal behandelingen, zodat het voortgangsproces van een klacht op fysiek-, mentaal-, emotioneel- en energetisch gebied doeltreffender gevolgd kan worden. Ook is het geschikt voor cliënten die alleen een check-up willen omtrent hun huidige gezondheidssituatie. Body Scanalyzer consult duurt 60 minuten inclusief het versturen van rapport (pdf), adviesoverzicht (pdf) en bespreking. Tarief is € 73,-

Contra-indicaties:

  • Niet geschikt voor kinderen t/m 15 jaar.
  • Niet geschikt voor personen met pacemaker.
  • Van tevoren zo min mogelijk alcohol en koffie drinken. 
  • Geen telefoon en sieraden/horloge tijdens de meting.