Wat is een Zapper?

Een Zapper is een klein, praktisch en compact apparaat wat bedoeld is als frequentietherapie (bioresonantie).  Dit apparaat stuurt een zwakke elektrische stroom in specifieke frequenties door het lichaam om ziekteverwekkers te verminderen. Bovendien is het mogelijk om orgaansystemen en het meridiaansysteem te ondersteunen, waardoor vele ziektebeelden en aandoeningen kunnen worden behandeld. 

3x meer effect d.m.v. Diamond Shield Fractal Versterker

Hoe groter het frequentiebereik en de regelbare spanning of stroomsterkte, hoe groter de behandelmogelijkheden! Tijdens de sessie maakt Natuurgeneeskundige Praktijk Om Mayura als extra gebruik van Diamond Shield Fractal Versterker van natuurgeneeskundige Baklayan, waardoor het effect van zappen driemaal vergroot. De Fractal Versterker zorgt dat alle frequentiebereiken goed dekt en het creëert ook een  rechtsdraaiende vortex (werveling), waardoor de frequenties 3 tot 5 keer dieper in het lichaam doordringen en hun effect ontvouwen. 

Bio-energetische blokkades verminderen

Natuurgeneeskundige Praktijk Om Mayura biedt nu de mogelijkheid om bio-energetische blokkades te verminderen door middel van Diamond Shield Zapper. Vooral bedoeld voor hoogsensitieve mensen die last hebben van elektrosmog, geopatische belasting, radioactieve straling en laterale verstoringen. Deze sessie duurt ongeveer 30 minuten en is ook bedoeld voor alle doelgroepen die niet hooggevoelig zijn, want tegenwoordig heeft iedereen te maken met stralingen. 

Elektrosmog: alle soorten elektromagnetische stralingen die het lichaam kunnen verstoren zoals mobiele telefoons, wifi-routers, dect-telefoons, draadloze communicatiemiddelen en andere elektrische apparaten.

Geopatische straling: stralingsbelasting die o.a.veroorzaakt worden door aardstralen, wareraders, GSM zendmasten, 5g, hoogspanningskabels.

Radioactieve straling: zoals de Rijksoverheid dit benoemt is radioactieve straling een verzamelnaam voor straling met hoge energie (ioniserende straling): ¨Deze straling bereikt ons vanuit de ruimte, wordt uitgezonden door radioactieve stoffen, of kan kunstmatig worden geproduceerd. Denk dan bijvoorbeeld aan de straling bij een röntgenfoto of bij de productie van kernenergie.¨ Evenals radiotherapie/bestraling bij kanker.

Laterale verstoringen: is een verstoring in de samenwerking tussen de twee hersenhelften. De voornaamste oorzaak hiervan is een langdurige eenzijdige bezigheid, zoals langdurig computerwerk of intensief creatief werk. 

Mensen die last hebben van elektrostress kunnen o.a. het volgende ervaren:

 • Hoofdpijn,
 • Duizeligheid,
 • Slaapproblemen
 • Oorsuizen en wazig zien
 • Concentratieproblemen
 • Chronische vermoeidheid
 • Druk op het hoofd
 • Depressie en negatieve stemming
 • Burn-out
 • Hormonaal disbalans
 • Verslechterd immuunsysteem

Kennismakingsactie t/m 2 december 2023

30 min. € 20,- i.p.v. € 30,-

Diamond Shield Zapper kan in combinatie met klankschaalmassage, fonoforese en Healing Frequency Brain Waves.