Wat is een Zapper?

Een Zapper is een klein, praktisch en compact apparaat wat bedoeld is als frequentietherapie (bioresonantie).  Dit apparaat stuurt een zwakke elektrische stroom in specifieke frequenties door het lichaam om ziekteverwekkers te verminderen. Bovendien is het mogelijk om orgaansystemen en het meridiaansysteem te ondersteunen, waardoor vele ziektebeelden en aandoeningen kunnen worden behandeld. 

3x meer effect d.m.v. Diamond Shield Fractal Versterker

Hoe groter het frequentiebereik en de regelbare spanning of stroomsterkte, hoe groter de behandelmogelijkheden! Tijdens de sessie maakt Natuurgeneeskundige Praktijk Om Mayura als extra gebruik van Diamond Shield Fractal Versterker van natuurgeneeskundige Baklayan, waardoor het effect van zappen driemaal vergroot. De Fractal Versterker zorgt dat alle frequentiebereiken goed dekt en het creëert ook een  rechtsdraaiende vortex (werveling), waardoor de frequenties 3 tot 5 keer dieper in het lichaam doordringen en hun effect ontvouwen. 

Programma 1: Bio-energetische blokkades verminderen door gevolgen van elektrostress

Natuurgeneeskundige Praktijk Om Mayura biedt nu de mogelijkheid om bio-energetische blokkades te verminderen door middel van Diamond Shield Zapper. Vooral bedoeld voor hoogsensitieve mensen die last hebben van elektrostress (elektromagnetische straling) waaronder elektrosmog, geopatische belasting, radioactieve straling en laterale verstoringen. Deze sessie duurt ongeveer 30 minuten en is ook bedoeld voor alle doelgroepen die niet hooggevoelig zijn, want tegenwoordig heeft iedereen te maken met stralingen. 

Elektrosmog: alle soorten elektromagnetische stralingen die het lichaam kunnen verstoren zoals mobiele telefoons, wifi-routers, dect-telefoons, draadloze communicatiemiddelen en andere elektrische apparaten.

Geopatische straling: stralingsbelasting die o.a.veroorzaakt worden door aardstralen, wareraders, GSM zendmasten, 5g, hoogspanningskabels.

Radioactieve straling: zoals de Rijksoverheid dit benoemt is radioactieve straling een verzamelnaam voor straling met hoge energie (ioniserende straling): ¨Deze straling bereikt ons vanuit de ruimte, wordt uitgezonden door radioactieve stoffen, of kan kunstmatig worden geproduceerd. Denk dan bijvoorbeeld aan de straling bij een röntgenfoto of bij de productie van kernenergie.¨ Evenals radiotherapie/bestraling bij kanker.

Laterale verstoringen: is een verstoring in de samenwerking tussen de twee hersenhelften. De voornaamste oorzaak hiervan is een langdurige eenzijdige bezigheid, zoals langdurig computerwerk of intensief creatief werk. 

Mensen die last hebben van elektrostress kunnen o.a. het volgende ervaren: hoofdpijn, duizeligheid, slaapproblemen, oorsuizen, wazig zien, concentratieproblemen, chronische vermoeidheid, druk op het hoofd, depressie en negatieve stemming, burn-out, hormonaal disbalans, verslechterd immuunsysteem.

Tijdsduur: 30 minuten

Programma 2: Emotionele stress verminderen door gevolgen van heftige emoties

De frequenties van dit programma zorgen ervoor dat emotionele stress door gevolgen van heftige emoties verminderen. Zowel recente trauma´s als oude trauma´s kunnen op deze manier worden opgeruimd. De frequenties openen de intracellulaire ruimte en herstellen de elektrische spanning van de celstructuur die is ingestort. De spanning in de celstructuur kan zijn afgenomen onder invloed van een grote verscheidenheid aan spanningen en uitputtingen. Mensen die last hebben van onbewuste, verdrongen en onderdrukte psychologische blokkades kunnen veel baat hebben bij dit programma.

Tijdsduur: 30 minuten

Programma 3: Detox / Ontgifting

De frequenties van dit programma richt zich op het detoxen van ingewanden: nieren, lymfe, lever, galblaas en dikke darm. De aandachtspunten van deze frequenties zijn: de zuur-base verhouding, hormoonregulatie, regulering van het bloed, het sympathisch- en parasympathisch zenuwstelsel te optimaliseren. Dit programma is zinvol wanneer je ook andere therapieën volgt ter ondersteuning en wanneer je last hebt van bepaalde verzwakte meridianen. Daarnaast is het ook aanbevolen voor iedereen die gebruikt maakt van medicijnen van de reguliere geneeskunde om de toxische stoffen te verwijderen. Maar ook voor iedereen die last heeft van de gevolgen van onze hedendaagse voeding en leefstijl.

Tijdsduur: 60 minuten

Programma 4: Schumann Resonantie voor Aarding

De Schumann Resonantie is de natuurlijke frequentie van de aarde. Deze frequentie is bedoeld voor iedereen die verstoringen heeft in hun biologische klok (waak-slaapritme, het dagelijkse verloop van de lichaamstemperatuur, verandering in het cortisongehalte e.d.) en voor iedereen die zich beter willen aarden en verankeren met hun centrum. Ook NASA-astronauten maken gebruik van Schumann Frequenties in bemande ruimtevluchten. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat de Schumann frequentie voorkomt in de hippocampus en in het theta-bereik van menselijke hersengolven. De hippocampus is belangrijk voor aandacht en focus.

Tijdsduur 30 minuten

1e behandeling:

30 min. € 30,-

60 min. € 45,-

Vervolgbehandelingen per keer:

30 min. € 20,- i.p.v. € 30,-

60 min. € 30,- i.p.v. € 45,-