Werkwijze


Binnen mijn praktijk maak ik gebruik van verschillende therapeutische werkvormen vanuit een holistische aanpak en die allemaal een bijdrage leveren aan het opheffen van de wezenlijke oorzaak van klachten. Een holistische aanpak is noodzakelijk om jouw energetisch veld (chakra´s, aura en meridianen) goed te laten functioneren, de stroming van de energie in het lichaam (o.a. zenuwstelsel, hersenen) op gang te brengen om stagnaties te voorkomen, te detoxen zowel op lichamelijk als geestelijk niveau, klachten te verminderen met behulp van gezonde voeding & leefstijl en jouw mindset positief te behouden om het genezingsproces te beïnvloeden. 

Ieder mens is immers uniek en om jouw gezondheid effectief te verbeteren en te herstellen wordt er in overleg een behandelplan opgesteld. Op verzoek mag je ook een eenmalig consult aanvragen om te oriënteren of een therapeutische werkvorm bij jou past. 

  • Reiki (o.a. byosen, spiertest, mentaal herprogrammeren, ketsueki kokan-ho/bloedcirculatie, ontgiftigen, energetisch reinigen)
  • Soundhealing (klankschalensessie, klankschaalmassage en fonoforese/stemvorkentherapie)
  • Hypnotherapie, regressie en mesmerisme (voor het opschonen van het onderbewustzijn o.a. omtrent trauma´s, negatieve persoonlijke overtuigingen, onverwerkte gebeurtenissen in het verleden)
  • Maatwerk Hooggevoeligheid (hsp coaching en hsp massage) en/of in combi met de bovenstaande behandelmethoden.
  • Frequentietherapie (Body Scanalyzer, Diamond Shield Zapper en Ionic Foot Bath) gebaseerd op bioresonantie.
  • Yoga (Hatha/Yin/Restorative, Pranayama/ademwerk, meditatie, mantrayoga)