“Om Mayura Krante Svaha”

Is een mantra uit het Sanskriet. Het staat voor de Boeddha Mahamayuri (Pauwenkoningin). Deze mantra biedt hulp aan iedereen die op zoek is naar heling, bescherming en transformatie in hun leven. 

Welkom!

Mijn naam is Jenny en ik ben paramedisch natuurgeneeskundig therapeut van Natuurgeneeskundige Praktijk Om Mayura. In 2017 ben ik met mijn praktijk begonnen in Utrecht en momenteel is mijn praktijklocatie in De Bilt gevestigd.

Ik heb mijn natuurgeneeskundige opleiding incl. paramedisch traject voltooid aan het Nederlof Centrum (Amsterdam) met als specialisatie Reiki Practitioner. De opleidingsnaam en titel RP® is een beschermde term in de Benelux. Momenteel ben ik aangesloten bij beroepsorganisatie CAT Vergoedbaar en dat betekent dat Reiki consulten vergoed kunnen worden door de zorgverzekeraar, mits de cliënt een aanvullende zorgverzekering heeft afgesloten. Lees hier voor meer informatie.     

Van nature ben ik een Lichtwerker en een Hoog Sensitief Persoon (HSP). Sinds mijn 10e levensjaar ben ik geïnteresseerd in parapsychologie. Mijn zielsmissie is vanuit een holistische aanpak (op fysiek-, mentaal-, emotioneel-, en energetisch niveau) mensen te helpen om blokkades op te heffen en het bewustwordingsproces te triggeren, zodat er meer ruimte wordt gemaakt voor een lichter en vervuld leven. Ik sta dan ook open voor cliënten die op zoek zijn naar spirituele antwoorden en zingeving. 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor vragen over hoe ik je kan ondersteunen