“Om Mayura Krante Svaha”

Is een mantra uit het Sanskriet. Het staat voor de Boeddha Mahamayuri (Pauwenkoningin). Deze mantra biedt hulp aan iedereen die op zoek is naar heling en bescherming in hun leven. 

Mijn naam is Jenny en ik ben paramedisch natuurgeneeskundig therapeut van Natuurgeneeskundige Praktijk Om Mayura. Mijn opleiding heb ik voltooid aan het Nederlof Centrum (Amsterdam) met als specialisatie Reiki Practitioner. De titel RP® is een beschermde term in de Benelux. Ik ben dan ook aangesloten bij Beroepsvereniging Reiki Ryoho®.

Daarnaast ben ik van nature een Lichtwerker en een Hoog Sensitief Persoon (HSP). Ik richt mij graag op mensen die ook hooggevoelig zijn en op mensen die denken dat er meer is tussen hemel en aarde. Tijdens een sessie kan ik heldervoelende en helderziende waarnemingen van het universum doorkrijgen, die op dat moment voor een cliënt relevant zijn. Verder werk ik samen met Gene Zijde om mensen te bevrijden van hun negatieve etherische koorden, zodat ze weer een vervuld leven kunnen leiden.

Ik ben aangesloten bij beroepsorganisatie CAT Collectief Alternatief Therapeuten en dat betekent dat mijn natuurgeneeskundige consulten door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) worden vergoed. Als je meer wil weten over de gevolgde opleidingen en cursussen dan zijn deze te vinden op mijn CV.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor vragen over hoe ik je kan ondersteunen.

Curriculum_Vitae_Natuurgeneeskundig_Therapeut_Jenny_Law_2021