Dit is een ontgiftingstherapie, waarbij er gebruik wordt gemaakt van een heerlijk voetenbad wat bedoeld is als lymfedrainage. Via een module en een frequentie-apparaat worden er (negatieve) ionen aan het water van het voetenbad doorgegeven. Deze ionen bereiken vervolgens je voeten en de rest van je lichaam om te detoxen. Hierdoor kunnen de toxinen, gifstoffen, slakken, zuren, zware metalen, metabolische en organische afvalstoffen via de poriën van de voeten afgevoerd worden. Je zal zien dat het water gaat verkleuren, hoe meer afvalstoffen er opgehoopt zijn in het lichaam en vrijkomen in het water. De kleur van het water geeft aan waar de mogelijke afvalstoffen vandaan komen. Denk hierbij aan: galblaas, lever, zware metalen, gewrichten, nieren, gisten, lymfeklieren e.d.. Ionic Foot Bath is dus een zichtbare methode voor het verwijderen van gifstoffen in het lichaam. Het is daarom een effectieve manier om jouw lichaam te zuiveren en dat op een ontspannen manier. Tijdens de behandeling kun je tintelingen van de ionen voelen.

Voor wie en wat wordt Ionic Foot Bath toegepast?

– Oedeem

– Jicht

– Gezwollen of verslechterde gewrichten

– Huidproblemen

– Chronisch vermoeidheid

– Stress en elektrostress

– Nier en leverproblemen

– Zwak immuunsysteem

– Gewrichtsontstekingen

– Parasieten en pathogenen

– Disbalans aarding

– en meer…

Tijdsduur behandeling en consult: 45 minuten:€ 40,-. Wellness acties t/m mei 2024 bij reservering van een massage naar keuze.

Je krijgt een flesje water mee om te drinken tijdens de behandeling. Drink van tevoren en na de behandeling voldoende water (min. 8 glazen per dag). Neem iets kleins te eten mee (bijv. crackers of wafeltjes) als je last hebt van lage bloeddruk. Gelieve geen mobiele telefoon tijdens de behandeling.

Voor wie niet geschikt (contra-indicaties):

Tijdens zwangerschap, chemotherapie/straling, epilepsie, bij een pacemaker, orgaantransplantatie, metalen implantaten, diabetes 1 en open wonden aan de voeten.